مصرف ذرت از بروز سکته جلوگیری می‌کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79271
    pahlevani
    مشارکت کننده

    ذرت به دلیل نشاسته‌ای که دارد‌ در گروه غلات جای می‌گیرد و از بروز بیماری‌های قلبی و دیابت نوع 2 جلوگیری می‌کند.
    این ماده غذایی دارای اسید فولیک بوده که به تولید انرژی کمک می‌کند، هم چنین دارای اسیدی به نام فرولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و دریافتش به حفظ سلامت قلب و بینایی کمک می‌کند.
    پختن ذرت به تحریک این ترکیبات کمک می‌کند تا خاصیت بیشتری را از خود نشان دهند.
    نصف لیوان ذرت 66 کیلوکاری انرژی و دو گرم فیبر دارد، در حالیکه پخته اش دارای 88 کیلوکاری انرژی و بیش از دو گرم فیبر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.