مبتلایان به کم‌کاری تیروئید و بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94510
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    به گزارش پایگاه خبری سلامانه به نقل از everydayhealth، از آنجا که گلوتن بالا در مواد غذایی با جذبید تداخل داشته و منجر به سرکوب سیستم ایمنی بدن می‌شود، انتخاب غذاهای فاقد گلوتن در مبتلایان به کم کاری تیروئید حائز اهیمت است. ارتباط بین عدم تحمل گلوتن و اختلالات تیروئید مشخص شده است.

    انتخاب کربوهیدرات‌های پیچیده مانند سبزیجات و غلات سبوس دار و اجتناب از قندهای ساده و نوشیدنی‌های شیرین در مبتلایان به کم کاری تیروئید اهمیت دارد. مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده منجر به کاهش تولید سیتوکین؛ پروتئینی می‌شود که التهاب را در بدن افزایش می‌دهد.

    مواد غذایی سرشار از ید به کنترل عملکرد تیروئید کمک زیادی می‌کنند. توصیه می‌شود ماهی‌های چرب، آجیل‌ها، مغزهای روغنی و جلبک‌های خوراکی را انتخاب کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.