مبتلایان به زخم معده موارد زیر را محدود کنند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75463
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مصرف مواد غذايي زير را محدود نمائيد:
    •غذاها و آشاميدني‌هاي كافئين‌دار (قهوه، نسكافه، چايي و نوشابه) زيرا توليد اسيد معده را افزايش مي‌دهند.
    •الكل، فلفل سياه، فلفل قرمز، دارچين، چيپس سيب‌زميني و سيب‌زميني سرخ شده مصرف ننمائيد.
    •شير و غذاهاي كرم‌دار كمتر استفاده شود. اگر چه نشان داده شده است كه پروتئين شير در ابتدا اثر خنثي سازي اسيد معده را دارد ولي از يكطرف محرك‌ قوي نيز مي‌باشد و PH معده را بيشتر از سه وعده غذاي اصلي پايين مي‌آورد. پس شير و فرآورده‌هاي آن را بيش از 3 نوبت در روز مصرف نكنيد و سعي كنيد به صورت كم چرب مصرف شود.
    •مصرف غذاهاي چرب و سرخ‌ كرده را محدود نمائيد. از نمك سود كردن مواد غذايي و اضافه كردن ادويه‌جات و چاشني‌ها اجتناب كنيد.
    •خوردن غذاهاي فيبردار مانند غلات، حبوبات، باقالاي تازه پخته شده و سبزيجات در صورتي كه ايجاد درد و ناراحتي معده كنند را محدود نمائيد.
    •يكسري مواد غذايي كه ايجاد گاز معده مي‌كنند مانند براكلي، كلم، گل كلم، ترب كوهي، پياز، سير، باقالا و همچنين فلفل دلمه‌اي و عصاره سبزيجات كمتر مصرف شود.
    •مصرف گوجه، رب گوجه، مركبات، كاكائو، بستني، شير كاكائو و كاكائوي داغ و انواع چايي را محدود نمائيد.

    #99223
    madjd
    مدیرکل

    مصرف داروهای ضدالتهاب‌‌ غیراستروئیدی مانند آسپیرین، بروفن، دیکلوفناک، ناپروکسن یا پیروکسیکام از عوامل مهم ایجاد زخم‌های معده به شمار می‌آید.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.