ماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81419
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ماهی‌های چرب، از جمله ماهی سالمون، ماهی تن و ماهی خال‌مخالی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. این اسیدها، التهابات مضر بدن را کاهش می‌دهند. التهابات مزمن مانع عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن می‌شوند که در نتیجه احتمال ابتلای بدن به سرماخوردگی و سایر بیماری‌های جدی‌تر را افزایش می‌دهند. اسیدهای چرب امگا 3 از جهات دیگر نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. در تحقیقاتی که در سال 2011 بر روی دانشجویان صورت گرفت، ثابت شد افرادی که حدود 3 ماه به طور مداوم از مکمل‌های امگا 3 استفاده می‌کردند، التهابات و اضطراب کمتری را تجربه کردند. اضطراب به نوبه خود یکی از علل تضعیف سیستم ایمنی بدن است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.