ماهی آزاد: خطر پیشرفت روماتیسم مفصلی را کاهش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82789
    m.akbari
    مشارکت کننده

    محققان انستیتوی کارولینکسای شهر استکهلم سوئد به این نتیجه رسیده‌اند که امگا 3 های موجود در برخی از ماهی‌ها می‌تواند خطر پیشرفت آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) را کاهش دهد.

    حتماً شما هم شنیده‌اید که همیشه گفته‌اند ماهی برای حافظه خوب است. اما خواص ماهی به همین جا ختم نمی‌شود. به عقیده‌ی محققان سوئدی، امگا 3 های موجود در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد یا ماهی ماکرو احتمال پیشرفت روماتیسم مفصلی را تا 50 درصد کاهش می‌دهد.

    این محققان روی 32000 زن بالای 65 سال بررسی‌هایی انجام دادند. معمولا در این سن و سال احتمال ابتلا به این بیماری زیاد است. برنامه‌ی غذایی این خانم‌های شرکت کننده از سال 1987 تا 1997 تحت نظر بوده است.

    در طول این پژوهش 205 نفر به روماتیسم مفصلی دچار شدند. محققان با بررسی برنامه‌ی غذایی این افراد مشاهده کردند افرادی که روزانه روغن ماهی سرشار از امگا 3 مصرف کرده‌اند به میزان 52 درصد کمتر در معرض پیشرفت این بیماری قرار گرفته‌اند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.