ماشای تلویزیون موجب افزایش دیابت خصوصا در بچه ها می گردد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87382
    e.amini
    مشارکت کننده

    بر اساس نتایج مطالعه جدیدی كه در كشور نروژ به انجام رسیده است، سطح قند خون در كودكان دیابتی، ارتباط قابل توجهی با مدت زمان نشستن پای گیرنده‌های تلویزیون دارد. بنابراین پژوهشگران، این یافته خود را دلیل دیگری برای مقابله با تماشای طولانی مدت تلویزیون از سوی بچه‌ها می ‌دانند.

    دكتر مونیكا جویسی، مسئول اجرای این طرح تحقیقاتی گفت: دیابت در بچه‌ها و نوجوانان به طور معمول از نوع یك یا همان نوع وابسته به انسولین است و بیشتر پزشكان و پژوهشگران معتقدند كه این نوع، ارتباطی با چاقی و سطح فعالیت ندارد، بلكه بیشتر احساس می ‌كنند كه ژنتیك و نقایص دستگاه ایمنی بدن باعث بروز این بیماری می‌شود.

    وی ادامه داد: بر خلاف این نظریه‌ها ما در مطالعه بزرگ خود مشاهده كردیم كه هر چه كاهش فعالیت بدنی بچه‌ها بیشتر شود، احتمال عدم كنترل قند خون هم بالاتر می ‌رود. این ارتباط بسیار قوی‌ است، به طوری كه هر چه ساعات نشستن پای تلویزیون بیشتر باشد، سطح قند خون كودك دیابتی هم بالاتر می‌رود.

    با توجه به اهمیت بیماری دیابت در بچه‌ها، پژوهش ‌گران معتقدند باید به هر شكل ممكن كنترل قند خون در این كودكان را بهبود بخشید.

    طبق آمار، تنها در كشور نروژ 25 هزار كودك و نوجوان به این بیماری مبتلا هستند. این رقم در سطح جهان به حدود 30 میلیون نفر می ‌رسد. دكتر فرانسیس كوفمن، یكی از اساتید بیمارستان كودكان لس‌آنجلس هم در تأیید یافته‌های این مطالعه گفت:ما مدت‌هاست كه خاموش ‌كردن تلویزیون را به عنوان یك درمان كم‌هزینه به خانواده كودكان دیابتی توصیه می‌ كنیم. ما مدت‌هاست که معتقدیم افزایش فعالیت بدنی باعث بهبود كنترل دیابت حتی در كودكان و نوجوانان و مبتلایان به نوع یك دیابت می‌ شود. به همین دلیل حتی در بیمارستان خودمان یك تیم بسكتبال نوجوانان تشكیل داده‌ایم تا از این طریق بتوانیم فعالیت بدنی آنها را افزایش دهیم. به نظر ما، تماشای طولانی مدت تلویزیون و بی‌ حركت‌ شدن در جلوی گیرنده‌ها برای این كودكان بسیار مضر است و خانواده‌ها باید با این پدیده مضر مقابله كنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.