این گیاه خاصیت ضد پیری، ضد سرطانی و ضد ناهنجاری مادرزادی در نوزادان دارد و به دلیل اثر ضد ویروسی،در درمان سرماخوردگی استفاده میشود.
وی ادامه داد: یکی از گیاهان بسیار مفید برای سلامت و تغذیه سلولی مغز،مارچوبه است که به دلیل دارا بودن ویتامین B9 موجب می شود تا کروموزمهای ژنی ساخت درستی داشته باشند.
مارچوبه حاوی فولات، اینولین و فروکتو اولیگوساکارید و فلاونوئیدها و مواد مؤثره بسیار دیگری است. داروهای حاوی اسید فولیک عوارضی مانند حساسیت و خارش، تغییر الگوی خواب، اشکال در تمرکز، تحریک پذیری، هیجان، افسردگی، گیجی، بی اشتهایی، تهوع و احساس طعم بد در دهان دارد اما مصرف مارچوبه در حد خوراکی این عوارض را ندارد.
این گیاه به دلیل خاصیت ضد ویروسی،در درمان سرما خوردگی استفاده می شود و به دلیل اثر ضد باکتریایی، در درمان عفونتهای سینوسی،ادراری و عفونتهای زنان میتوان از این گیاه دارویی استفاده کرد.
مارچوبه ضد کم خونی،ضد پیوست،مسکن و آرامبخش و درمان کننده فشارخون است و نحوه مصرف آن نیز به این صورت است که برای حفظ آهن موجود در آن بهتر است پودر مادرچوبه را به میزان یک قاشق چایخوری در یک قاشق عسل مخلوط کرده و روزانه پس از صرف غذا میل شود.