لوبیا، عدس و نخود قند خون و فشار خون را کاهش می دهند.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74465
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]محققان کانادایی اظهار کردند: افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می توانند با افزودن حبوباتی مثل لوبیا به به رژیم غذایی خود به بهبود سطح قند خون و فشار خون کمک کنند.

    آنها افزودند: نخود، عدس و لوبیا سرشار از پروتئین و فیبر هستند و به سلامت قلب کمک می کنند و به این دلیل که پایین آورنده شاخص قند خون هستند، ممکن است به کنترل دیابت نیز کمک کنند. در مبتلایان به دیابت، حبوبات نه تنها به کنترل قند خون کمک می کند بلکه می تواند در کنترل فشارخون هم موثر باشد. این اثر به احتمال زیاد به دلیل فیبر و مواد معدنی است که در حبوبات موجود است.

    محققان در این مطالعه، به طور تصادفی ۱۲۱ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ را به خوردن یک فنجان حبوبات در روز یا محصولات گندم تشویق کردند. در طول سه ماه، محققان دریافتند با خوردن حبوبات قند خون در این بیماران بهبود یافته است و همچنین شاهد کاهش فشارخون در این بیماران نیز بودند. [/align]

    #98708
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.