لطفاً بخورید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73699
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    شروع سحری با مایعات (مثل افطار) و ادامه با غذاهای دیرهضم مثل قندهای مرکب و مواد فیبردار که سرعت هضم کند و خاصیت سیرکنندگی زیاد دارند و تا ۸ ساعت در معده می مانند مثل حبوبات(عدس، لوبیا، نخود و …) نان و غلات (جو، گندم، جو دوسر، میوه خشک شده) مناسب خواهد بود.
    در انتهای سحری لیموترش تازه یا ۲-۱ عدد میوه یا مقادیری سبزی به رفع تشنگی در طول روز کمک می کند.
    شروع افطاری با آبمیوه، شیر، آب جوش، چای کمرنگ بهمراه خرما و بتدریج و با آماده تر شدن معده نان و پنیر و سبزی یا گردو یا سوپ سبزیجات و رشته یا آش مناسب خواهد بود. دقت کنید وجود مواد شیرین در افطار مثل خرما، توت، کشمش یا چای شیرین ضروری است.
    شام باید کم حجم اما دربردارنده حداکثر گروه های غذایی باشد.
    دقت فرمائید در ساعات مابین افطار تا پایان سحر، حداقل ۵-۴ عدد میوه (منقسم در دو وعده)، ۸ لیوان مایعات (آب، آبمیوه و میوه تازه، چای کمرنگ)، یک لیوان شیر و یک لیوان ماست در برنامه غذایی تان گنجانده شود. بجای یک میوه می توان از نیم تا یک لیوان آبمیوه تازه استفاده نمود مثلاً بجای یک لیوان شیر از یک لیوان شیرموز استفاده کرد.
    مصرف میوه و سبزی و مایعات و مغزها (فندق، بادام، پسته و … ) پس از افطار تا زمان خواب به حفظ آب و تعادل املاح و تولید انرژی در بدن کمک می کند.
    غذاهای کباب شده و آب پز بهتر از سرخ کردنی ها و نان های سبوس دار (سنگک و جو) بهتر از نان های سفید هستند.
    برای کودکان و نوجوانان روزه دار آبمیوه و سبزیجات به ویژه هویج و گوجه فرنگی و برای سالمندان سوپ، شیر کم چرب و آبمیوه از ملزومات است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.