قارچ، اضطراب بیماران سرطانی را کاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70161
    v.fazel
    مشارکت کننده

    متخصصان دانشگاه پنسیلوانیا در یک مطالعه جدید تاکید کردند مصرف قارچ نقش بسیار مهمی در حفظ و ارتقای سطح سلامت انسان دارد.
    این محققان تاکید کردند که قارچ حاوی ماده ای موسوم به «پسیلوسیبین» که برای بدن بسیار مفید بوده و خاصیت ضد پیری دارد.
    به گزارش مجله علمی نیوسانتیست، محققان همچنین در بررسی های خود نشان داده اند که قارچ تاثیر معجزه آسایی در کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان دارد.
    محققان دانشگاه پنسیلوانیا می گویند قارچ ها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و مصرف این ماده غذایی می تواند خطر ابتلا به بیماری های حاد را کاهش دهد.
    بنا براین گزارش، قارچ ها حاوی مقدار زیادی از «اوگوتیونین» هستند که خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی از خود نشان می دهد و فقط به وسیله قارچ تولید می شود.
    مهمترین مزیت قارچ در مقایسه با میوه ها و سبزی های حاوی آنتی اکسیدان این است که با پخته شدن این ماده غذایی ارگوتیونین آن برخلاف آنتی اکسیدان های میوه و سبزی تجزیه نمیشود و خاصیت آنتی اکسیدانی خود را از دست نمی دهد. قارچ به طور معمول 12 برابر سبوس آرد و چهار برابر جگر مرغ آنتی اکسیدان دارد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.