غذاهای گیاهی با بدن چکار می‌کنند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92373
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    غذاهای گیاهی ترکیبات اضافی موجود در یک غذای کامل هستند که قطعاً برای سلامت بدن ضروری‌اند به طوری که با فرایندهای مختلف کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها را به دنبال دارند.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه،طعم، رنگ، بو و بافت این غذاها منجر به افزایش ایمنی، بهبود ارتباط میان سلول‌ها، زدودن سموم و مواد سرطان زا از بدن و مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.

    کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، فنل، پلی آل، فیتواستروژن، اسید فیتیک، پروبیوتیک، پروتئین سویا و … همگی از دست غذاهای گیاهی هستند. کارتنوئیدها شامل بتاکاروتن، لیکوپن و لوتوین است. بتاکاروتن در میوه‌های نارنجی رنگ موجود است و آنتی اکسیدان های موجود در آن موجب خنثی سازی رادیکال‌های آزاد می‌شوند. لیکوپن نیز در میوه‌ها و سبزیجات قرمز رنگ سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌شود. اما لوتئین در سبزیجات با رنگ سبز تیره سبب افزایش سلامت بینایی می‌گردد.

    فلاونوئیدها شامل فلاوانول، پروآنتوسیانیدین و رسوراترول در میوه‌هایی مثل گیلاس، انگور، توت فرنگی، زغال اخته، انگور قرمز، آلو، چای، سیب، کلم بروکلی، کاکائو، بادام زمینی و کیوی یافت می‌شوند و خاصیت آنتی اکسیدانی آنها سبب حمایت از عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود ضمن این که از سلامت قلب و سلامت دستگاه ادراری محافظت می‌کند.

    فنل، موجود در سیب، مرکبات و گلابی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. فیتو استروژن موجود در بذر کتان، آرد چاودار، سبوس گندم و جو دو سر سبب پشتیبانی از سلامت قلب و سلامت سیستم ایمنی بدن می‌شود. ضمن این که قند خون طبیعی را حفظ می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.