غذاهایی که به سلامت کبد کمک می‎کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87955
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    “آش آبغوره” که از نخود خیس کرده که همراه با ماش, برنج و جو پوست کنده و سبزی‎‎ فراوان از جمله گشنیز و چغندر تهیه شده است و با اضافه کردن آبغوره مصرف می‎شود,کبد و دستگاه گوارش را پاکسازی می‎کند.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, تغذیه در حفظ سلامتی و درمان بیماری‎ها اهمیت دارد افراد سعی کنند که از غذاهای معتدل استفاده کنند و در صورت ناپرهیزی و استفاده از غذاهای نامناسب بهتر است که در اسرع وقت با استفاده از اغذیه‎ای با کیفیت متضاد این عدم تعادل را جبران کنند.

    خواص انواع آش

    محسن ناصری متخصص طب سنتی در این باره معتقد است: از غذاهای سنتی ایران آش است که انواع و اقسام مختلف دارد که پخت و عمل آوری صحیح و جا افتادن آن احتیاج به دانش و حوصله کافی دارد و به همین علت آشپز را “آش”پز گفته‎‎اند, زیرا شغل مهم و ارزشمندی است.

    “آش رشته” دارای طبع سرد است که هضم آن مشکل بوده و تحمل آن برای معده ضعیف سخت است و موجب بروز نفخ و سوءهاضمه می‎شود.

    “آش برنج” هضمش آسان است و اکثر افراد می‎توانند از آن استفاده کنند.

    “آش جو” برای افراد گرم مزاج به خصوص همراه با گشنیز و چغندر غذایی مناسب است.

    “شوربا” آشی است که در آن حبوبات و ادویه‎های گرم و گوشت وجود دارد و غذای کاملی است که متاسفانه رو به فراموشی می‎رود.

    “آش آبغوره” که از نخود خیس کرده که همراه با ماش, برنج و جو پوست کنده و سبزی‎‎ فراوان از جمله گشنیز و چغندر تهیه شده است و با اضافه کردن آبغوره مصرف می‎شود,کبد و دستگاه گوارش را پاکسازی می‎کند و برای افرادی که دچار بیماری تخمه یا سوءهاضمه هستند, مفید است.

    از این آش می‎توان هفته‎ای یک بار استفاده کرد و سلامت خود را بیمه می‎کند. بهتر است که این آش همراه با نان مصرف نشود و برای جلوگیری از نفخ ناشی از خوردن آن لازم است کمی پودر ریزه یا زنیان یا رازیانه یا آویشن یا گلپر ریخته شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.