-
نویسندهنوشتهها
-
۴ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۴:۴۷ #79449ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]- ریزش مو میتواند دلایل مختلفی داشته باشد و یکی از معمولترین آنها کمبود ریزمغذیها و املاح ضروری در بدن است.
– استرس ناشی از بیماری یا عمل جراحی که البته این نوع ریزش مو اغلب موقتی است.
– تغییر در میزان ترشحات هورمونی که اغلب از بارداری یا اختلالات غده تیروئید ناشی میشود.
– استفاده از داروهای خاص همچون داروهای رقیقکننده خون، داروهای افسردگی، قرصهای ضدبارداری، داروهای قلب و یا ویتامین A که به ریزش مو را تشدید میکند.
– ابتلا به عفونت قارچی پوست سر نیز در از دست دادن موها نقش دارد.
– گاهی نیز ابتلا به برخی بیماریهای همچون دیابت یا لوپوس در ریزش مو موثر است.
[/align]۴ مهر، ۱۳۹۲ در ۱۱:۴۱ #101332لیلیمشارکت کنندهدر اثر رژیم هم میشه من تقریبا دارم تاس میشم مشکل هورمونی هم ندارم این داروی طلسم که تومده را شنیدین خوبه؟
۵ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۹ #101333مریممشارکت کنندهلیلی جون ویتامین E و مولتی ویتامین مینرال نمی خوری؟ من تو شروع رژیم به کارشناسم گفتم مشکل ریزش مو دارم اونم بهم گفت که این دوتا قرص رو بگیریم و صبح یکی و ناهار هم یکی با غذام بخورم البته من چون کلا مشکل کم خونی هم دارم شبا هم قرص آهن می خورم ، ریزش موم تقریبا مثه قبل از رژیمم هستش البته یه خورده بیشتر شده که اونم عادی هستش:blush: من خودم قبل از رژیمم هم تقریبا تاس بودم کلی هم آزمایش و دارو رو المتحان کردم نهایتا به هم گفتن چون بیشتر افراد فامیلتون دچار طاسی هستن به شما هم ارث رسیده البته نوع زنانه اش یعنی مثه مردا کچل نمی شی ولی اینقد موهات کم می شه که می شه گفت یکی بود هزارتا نبوده!!
۵ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۹:۱۸ #101334لیلیمشارکت کنندهمیگما مادوتا چه قد مثه همیم
۵ مهر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۷ #101336مریممشارکت کنندهلیلی جون شاید خواهر باشیم و خودمون ندونیم!!!! بعضی وقتا که خواهرمو دعوا می کنم می گه من دیگه دوست ندارم ، می رم دنبال خواهر واقعیم می گردم !! حالا بیا ماهم تلاش کنیم بگردیم شاید واقعا فامیل باشم و خودمون ندونیم!!!
۶ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۰۵ #101338رهامشارکت کنندهمنم مثل شما موهای کم پشتی دارم که علتش کم کاری تیروئیدمه.اما بعد رژیم هم یکم ریزش مو پیدا کردم که به توصیه یک کارشناس قرص زینک پلاس استفاده میکنم که خیلی موثر بوده و ریزش موهام خیلی کم شده
۶ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۲ #101342لیلیمشارکت کنندهشاید
میگما نذار بعد رژیم از هم بی خبر باشیم :huh:حداقل به هم ایمیل بدیم من ایمیلم اینجا هست :heart:
رها جون قرص زینک یا شربتش یعنی قرصش بهتره؟:huh:۶ مهر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۹ #101343zghasemiمشارکت کنندهمعمولا شربت زینک رو برای کودکان استفاده می کنند
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.