-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۵ #76685
m.abolfathi
مشارکت کنندهمیدونم اهل هر جا که باشید، زن باشید یا مرد، جوان یا مسن، شاغل یا بیکار … دست رد به سینه یه عصرونه دلچسب نمیزنید. عصرونه امروزمون تو چند دقیقه حاضر میشه و انقدر آبرومند و خوشمزه است که میتونه جای هر دسری رو هم بعد از غذا پر کنه. قهرمان داستان ین عصرونه میوه سیبه.
تو یخچال سرک بکشید و دو تا سیب بردارید. ممکنه سیبی که دارید لک، زدگی یا له شدگی داشته باشه، یا پوستش کمی چروک باشه. اگه بین سیبا همچین چیزی هست، دقیقا همونا رو بردارید، چون قراره این سیب خرد و پخته شه.
سیب رو بشورید، پوست و هستهاش رو بگیرید و خرد کنید. یه استکان آب رو با یه قاشق عسل یا شکر بذارید بجوشه. برای اینکه این سیبها از یه کمپوت ساده تبدیل به یه عصرونه دلچسب بشه میتونید چند تیکه چوب دارچین و یا پودر دارچین توش بریزید و بعد سیب خرد شده رو بهش اضافه کنید.
بعد از اینکه سیب رو تو این شربت رقیق ریختید حرارت رو کم کنید و بذارید طعم شیرین و عطر شربت به خورد سیبها بره. ۲۰-۳۰ دقیقه بعد یه کاسه عصرونه میوهای دارید که حاضر نیستید با دنیا عوضش کنید.
۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۶ #100025zghasemi
مشارکت کنندهفک می کنم دارچین ها طعم و عطر خوبی به این عصرونه بدهند..باید امتحان کرد
۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۵ #100030هانیه
مشارکت کنندهواقعا که سیب دلچسب و معرکه ترین میوه دنیاست! من اگه یه روز سیب نخورم میمیرم
سیب خوشمزه ام از صمیم قلب دوستت دارم تو بهترینی:heart:۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۸ #100031zghasemi
مشارکت کنندهمثل اینکه خیلی سیب دوست دارید..
به قول انگلیسی ها:
An apple a day, keeps all the doctors away۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۵ #100032هانیه
مشارکت کنندهبله:rolleyes:
۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۱:۴۲ #100034مریم
مشارکت کنندهمنم سیب خیلی دوست دارم همینطور انگور
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۶ #100481m.abolfathi
مشارکت کنندهمن این عصرونه رو با کمی کیوی و شاتوت،سیب،توت فرنگی درست کردم معرکه شد حرف نداشت . امتحان کنید!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.