عدس پلوي عربـي

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82214
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    عدسها در مقایسه با دیگر حبوبات خشك، سریعتر و راحتتر پخته می‌شوند.آنها سریع طعمهای عالی را از دیگر غذاها و چاشنی‌ها به خود جذب می‌كنند و ارزش غذایی بالایی دارند و در تمام طول سال در دسترس هستند.
    مواد لازم براي 2-4 نفر:
    عدس 1 پيمانه (150 گرم)
    برگ بو 3-4 عدد
    آب مرغ 3 پيمانه (حدود 750 ميلي‌ليتر)
    برنج خيس كرده 2 پيمانه (300 گرم)
    پيازداغ 2 قاشق سوپخوري
    آبليمو 1 قاشق سوپخوري
    نمك، فلفل سياه و قرمز به ميزان لازم
    مخلوط پودر كاري، زيره‌ي سياه و هل 1 قاشق سوپخوري
    روغن مايع يا كره 50 گرم
    سير خردكرده 4 حبه
    عدس، برگ بو و قدري آب در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا عدس بپزد. آن‌گاه در قابلمه‌ي ديگري، آب مرغ، عدس، برنج، پيازداغ، آبليمو، نمك، فلفل، مخلوط ادويه، روغن و سير را بريزيد و روي اجاق بگذاريد و صبر كنيد تا آبش كاملاً كشيده شود. سپس برنج را به مدت 30 دقيقه دم كنيد. بعد در ديس مناسبي بكشيد و ميل نمائيد.

    #101519
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون . به نظر بسیار خوشمزه می یاد:P.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.