عدسها در مقایسه با دیگر حبوبات خشك، سریعتر و راحتتر پخته میشوند.آنها سریع طعمهای عالی را از دیگر غذاها و چاشنیها به خود جذب میكنند و ارزش غذایی بالایی دارند و در تمام طول سال در دسترس هستند.
مواد لازم براي 2-4 نفر:
عدس 1 پيمانه (150 گرم)
برگ بو 3-4 عدد
آب مرغ 3 پيمانه (حدود 750 ميليليتر)
برنج خيس كرده 2 پيمانه (300 گرم)
پيازداغ 2 قاشق سوپخوري
آبليمو 1 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل سياه و قرمز به ميزان لازم
مخلوط پودر كاري، زيرهي سياه و هل 1 قاشق سوپخوري
روغن مايع يا كره 50 گرم
سير خردكرده 4 حبه
عدس، برگ بو و قدري آب در قابلمهي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا عدس بپزد. آنگاه در قابلمهي ديگري، آب مرغ، عدس، برنج، پيازداغ، آبليمو، نمك، فلفل، مخلوط ادويه، روغن و سير را بريزيد و روي اجاق بگذاريد و صبر كنيد تا آبش كاملاً كشيده شود. سپس برنج را به مدت 30 دقيقه دم كنيد. بعد در ديس مناسبي بكشيد و ميل نمائيد.