طرز تهیه قهوه میوه ای

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72383
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم

    قهوه دم کرده ۴۷۵ میلی لیتر (قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد)
    آب سیب ۴۰۰ میلی لیتر
    پرتقال ۱ عدد
    شکر قهوه ای ۳ تا ۵ قاشق مرباخوری
    چوب دارچین ۱ عدد کوچک
    چوب دارچین برای سرو

    طرز تهیه

    پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
    حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی قرار داده اید بریزید و قهوه آماده شده را در ۴ فنجان مخصوص کاپوچینو ریخته و در هر کدام یک چوب دارچین قرار دهید و سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.