طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72841
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:
    * قارچ خرد شده- نصف لیوان
    * پیاز خرد شده- نصف لیوان
    * کره- ۲ قاشق غذاخوری
    * شیر- سه و یک چهارم لیوان
    * پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل- به مقدار کم
    * آرد ذرت- ۲ قاشق مرباخوری
    * اسفناج- یک کیلوگرم
    * پنیر خامه ای- ۱۱۵ گرم

    طرز تهیه:
    * قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.

    * ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

    * آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

    * سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.

    * اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.