بیسکویتها هم مانند همهی خوراکیهای دیگر اگر در منزل تهیه شوند، سالمتر و مفیدتر خواهند بود.
مواد لازم برای تهیه حدود 35 عدد بیسکویت:
جو دو سر خرد شده : 3 پیمانه (270 گرم)
آرد سبوس دار معمولی : 1 پیمانه (160 گرم)
شکر قهوهای : یک سوم پیمانه (65 گرم)
کره ریز شده : 60 گرم
شربت طلایی : یک چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)
شیر : یک سوم پیمانه (80 میلی لیتر)
طرز تهیه
* جو دو سر خرد شده را با آرد الک شده و شکر در ظرف بزرگی میریزیم، کره را در آن مالش میدهیم.
* شربت طلایی و شیر را در تابه کوچکی میریزیم، روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا گرم شود.
* مخلوط شیر گرم را در مخلوط جو میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا خمیر نرمی بدست آید.
* خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز میدهیم تا نرم و یکدست شود.
* خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی به ضخامت 3 میلی متر باز میکنیم با قالب گرد 6 سانتی متری خمیر را قالب میزنیم، به فاصله 2 سانتی متر از هم در سینیهای چرب شده فر میچینیم.
* با چنگال به آرامی روی آنها سوراخ ایجاد میکنیم.
* سینیها را به مدت 12 دقیقه در فر با درجه متوسط میگذاریم تا بیسکوئیت ها برشته شوند. میگذاریم تا خنک شوند.