طرز تهیه‌ی بیسکویت جو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70932
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    بیسکویت‌ها هم مانند همه‌ی خوراکی‌های دیگر اگر در منزل تهیه شوند، سالم‌تر و مفیدتر خواهند بود.

    مواد لازم برای تهیه حدود 35 عدد بیسکویت:

    جو دو سر خرد شده : 3 پیمانه (270 گرم)

    آرد سبوس دار معمولی : 1 پیمانه (160 گرم)

    شکر قهوه‌ای : یک سوم پیمانه (65 گرم)

    کره ریز شده : 60 گرم

    شربت طلایی : یک چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)

    شیر : یک سوم پیمانه (80 میلی لیتر)

    طرز تهیه

    * جو دو سر خرد شده را با آرد الک شده و شکر در ظرف بزرگی می‌ریزیم، کره را در آن مالش می‌دهیم.

    * شربت طلایی و شیر را در تابه کوچکی می‌ریزیم، روی حرارت می‌گذاریم هم می‌زنیم تا گرم شود.

    * مخلوط شیر گرم را در مخلوط جو می‌ریزیم و با همزن برقی می‌زنیم تا خمیر نرمی بدست آید.

    * خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز می‌دهیم تا نرم و یکدست شود.

    * خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی به ضخامت 3 میلی متر باز می‌کنیم با قالب گرد 6 سانتی متری خمیر را قالب می‌زنیم، به فاصله 2 سانتی متر از هم در سینی‌های چرب شده فر می‌چینیم.

    * با چنگال به آرامی روی آن‌ها سوراخ ایجاد می‌کنیم.

    * سینی‌ها را به مدت 12 دقیقه در فر با درجه متوسط می‌گذاریم تا بیسکوئیت ها برشته شوند. می‌گذاریم تا خنک شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.