ترشي كلم برگ و پياز
مواد اولیه :
*کلم برگ قرمز یک عدد
*پیاز سفید به میزان لازم
*سرکه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پوست پیازهای شسته شده را گرفته، برش داده و به صورت ریز خرد میکنیم. کلم برگ را نیز به صورت خلالهای خیلی باریک خرد نموده، سرکه و نمک را با هم مخلوط میکنیم.
درون یک ظرف شیشهای مناسب مقداری از کلم برگها را ریخته و روی آنها کمی پیاز خرد شده میریزیم. این کار را به ترتیب و در چند مرحله تا پر شدن شیشه انجام داده و در پایان روی آن را با سرکه پر میکنیم. ترشی را درون یخچال گذاشته و پس از سه روز آماده مصرف است.
نکته:
این ترشی برای دورچین انواع غذاهای گوشتی مناسب است. در ضمن پیاز طعم خوبی به ترشی کلم میدهد.
پیازها را به هر شکلی که دوست داشته باشید میتوانید برش بزنید.