-
نویسندهنوشتهها
-
۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۱۷ #70802matinمشارکت کننده
طالبی چون خربزه از بسیاری از نعمتهای زندگی سرشار است،این میوه مقدار قابل توجهی آب توام با مواد معدنی چون:پتاسیم،منگنز،کلسیم،آهن و فسفر را دارا میباشد.
هر چند از لحاظ قندی تا حدی خواصش را شبیه به خربزه کرده است اما از لحاظ مواد قندی و گلوسیدی به پای خربزه نمیرسد،و مثل خربزه برای مبتلایان به بیماری قند زیانبخش نمیباشد.
در ضمن پتاسیم آن به اندازه خربزه نبوده و نمیتواند در دفع سموم بدن و فعالیت کلیه نقشی را ایفا کند.
طالبی دارای مقدار کمی آلبومین و مواد معدنی و ویتامینهایی شامل:A،B2،P و C میباشد که برای کودکان غذایی سالم و کمک به رفع بی اشتهایی آنها میکند.
برای کسانیکه میخواهند شاداب و سالم بمانند و وزنشان اضافه نشود توصیه میکنیم که یک وعده غذای خود را طالبی یا گرمک کنند.
برای سالمندانی که باید آب و مواد قندی سلولهایشان حفظ شود ،بهترین گزینه،طالبی با نان میباشد.
منبع:کتاب میوه درمانی،نویسنده:محمد حسین شریفی۱۷ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۰:۱۵ #97721mosaviمشارکت کنندهضمن تشکر از مطلب مفیدتون، البته باید توجه شود كسانی كه به بیماری دیابت مبتلا هستند باید در مصرف طالبی احتیاط كنند تا جایی كه شاید به توصیه متخصص مجبور شوند به دلیل قند بالا از مصرف آن خودداری كنند.
۱۷ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۱۱ #97722کاربر عادیمشارکت کنندهحتی اگه طالبی شیرین نباشه؟ باز هم بری افراد دیابتی مناسب نیست؟
۱۷ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۷:۴۴ #97725zahra jamshidiمشارکت کنندهبه نظر من افراد دیابتی می توانند طالبی بخورند حال چه طالبی شیرین باشه چه نباشه
در واقع اخیرا ً محققین تغذیه بیان کرده اند که بار گلیسمی است که حائز اهمیت است و نه نمایه گلایسمی
یعنی فرد دیابتی در مقدار کم می تونه طالبی بخوره و مقدار دریافت مهم است .۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۴۲ #97733madjdمدیرکلhttps://article.tebyan.net/153473/???-??????-??-?????-????-?????-??????-
۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۶:۲۵ #97741zahra jamshidiمشارکت کنندهممنون از لینک مفید و بسیار کامل شما
پس با توجه به متن ذکر شده در لینک :
دیابتی ها نباید کاملا از میوه و مواد کربوهیدراتی دست بکشند، بلکه میتوانند با رعایت جانب احتیاط، اقلام شیرین از جمله میوه های شیرین مثل طالبی ذکر شده را نیز مصرف کنند. ولی باید به دقت مقدار کل کربوهیدرات غذایی خود را تحت کنترل داشته باشند.درواقع مقدار کل کربوهیدرات دریافتی، بیش از نوع کربوهیدرات دریافتی بر سطوح قند خون موثر است.
بنابراین شما نیز با نظر من موافقید.۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۶:۴۵ #97743matinمشارکت کنندهممنون از لینک خانم دکتر مجد و تکمیل توضیح شما جمشیدی عزیز
در تکمیل صحبت موسوی عزیز باید بگم که در متن گفته شده که”طالبی مثل خربزه برای بیماران دیابتی زیانبخش نیست”یعنی حتی اگر هم به قول معروف “ان قلتی” در قضیه باشد اما شدت و وخامتش بسی کمتر از خربزه ست.۱۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۷:۰۲ #97745zahra jamshidiمشارکت کنندهممنون از مطلب پر از پرسش و پاسخ خود شما
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.