محل تهيه و پخت غذا بايد تميز نگهداشته شود. پارچههايي كه براي تميز كردن آشپزخانه استفاده ميشوند بايد مرتب شسته و يا تعويض گردند. اگر براي تهيه غذا از مخلوطكن و يا آبميوهگيري استفاده مينماييد، شستشوي مناسب آنها از اهميت بسيار زيادي برخوردار است، چون ممكن است ميكروبها در حفرات و زير تيغههاي اين وسايل مخفي شوند و به راحتي شسته نميشوند. بهترين راه اين است كه بلافاصله پس از استفاده از اين وسايل، آنها را كاملاً بشوييد. براي اينكه زير تيغههاي اين دستگاهها به راحتي شسته شود ميتوان از يك استكان آب گرم و چند قطره مايع ظرفشويي استفاده كرد و دستگاه را به مدت 30 تا 40 ثانيه با سرعت كم روشن نمود. اين كار باعث ميشود كه همه قسمتهاي دستگاه كه با غذا در تماس هستند به خوبي تميز گردند. البته لازم به ذكر است كه پس از اضافه كردن مايع ظرفشويي، بايد دقت كرد همه قسمتهاي قابل شستشوي دستگاه كه با مايع در تماس بودهاند به خوبي با آب گرم، آبكشي شوند.