سیب خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81043
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    پوست سیب پر از مواد مغذی گیاهی مثل کورستین، سه ترپن، روبینو انواع آنتی اکسیدان‌ها و فلاونوئیدهاست. این مواد بعنوان پیشگیرنده‌ی آسیب‌های سلولی و تکثیر سلول‌های سرطانی شناخته شده‌اند، بنابراین می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.