برلیانت بزرگمهر گفت: اسفناج به دلیل داشتن پتاسیم برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.
برلیانت بزرگمهر افزود: اسفناج یکی از سبزی های پر ارزش و کم کالری است.
وی گفت: اسفناج سرشار از پتاسیم است و نسبت سدیم به پتاسیم آن بالاست و هر ماده غذایی که این خاصیت را داشته باشد از نظر حفظ سلامت قلب و عروق مناسب است.
مسئول کمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران در گفت وگو با فارس افزود: اسفناج سرشار از آهن است ولی آهن آن به خوبی جذب نمی شود.
بزرگمهر اضافه کرد: اسفناج سرشار از ویتامی های آ و ویتامین های گروه بی و موجب کاهش چربی خون و حفظ تعادل فشار خون می شود و مصرف آن برای استحکام استخوان ها و دندان ها مفید است.
وی گفت: ویتامین آ موجود در اسفناج برای سلامت پوست مفید است و ویتامی سی موجود در اسفناج برای افزایش قدرت ایمنی بدن مؤثر است.