سلامت قلب و عروق با مصرف اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70184
    amini
    مشارکت کننده

    برلیانت بزرگمهر گفت: اسفناج به دلیل داشتن پتاسیم برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.
    برلیانت بزرگمهر افزود: اسفناج یکی از سبزی های پر ارزش و کم کالری است.
    وی گفت: اسفناج سرشار از پتاسیم است و نسبت سدیم به پتاسیم آن بالاست و هر ماده غذایی که این خاصیت را داشته باشد از نظر حفظ سلامت قلب و عروق مناسب است.
    مسئول کمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران در گفت وگو با فارس افزود: اسفناج سرشار از آهن است ولی آهن آن به خوبی جذب نمی شود.
    بزرگمهر اضافه کرد: اسفناج سرشار از ویتامی های آ و ویتامین های گروه بی و موجب کاهش چربی خون و حفظ تعادل فشار خون می شود و مصرف آن برای استحکام استخوان ها و دندان ها مفید است.
    وی گفت: ویتامین آ موجود در اسفناج برای سلامت پوست مفید است و ویتامی سی موجود در اسفناج برای افزایش قدرت ایمنی بدن مؤثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.