سالاد قارچ با مرغ و پاستا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81884
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    گوشت مرغ يك ماده ي غذايي غني از پروتئين آهن نياسين و روي مي باشد. در عين حال فاقد چربي هاي بالا و كلسترول گوشت گاو و گوساله است. 64 درصد از كالري مرغ بدون پوست از پروتئين و 31 درصد آن ناشي از چربيهاي آن است. به همين دليل پروتئين آن به خدي است كه نيازي به مصرف غذاي ديگري نداريد.

    مواد لازم :
    پاستا۲۰۰ گرم

    خیار خلال شده1 عدد

    گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده۲۰۰ گرم

    قارج دکمه ای یا کلاهک بسته۲۰۰ گرم

    گوجه فرنگی پوست کنده و دانه در آمده و خرد شده۲۰۰ گرم

    روغن زیتون ق۲اشق غذا خوری

    سرکه بالزامیک۲ قاشق غذا خوری

    پرتقال خرد شد۲ عدد

    طرز تهیه :
    مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.