سالاد سزار مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70775
    susan
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    مغز كاهو: به ميزان لازم كه با اندازه بشقاب تناسب داشته باشد.
    سينه مرغ: يك چهارم
    نان باگت يا تست: چند تكه براي روي سالاد
    روغن زيتون: 5/0 قاشق غذاخوري
    ماست كم چرب: 4 قاشق غذاخوري
    سس خردل و سركه بالزاميك: به ميزان دلخواه
    نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


    روش تهیه :

    1- ابتدا كاهو‌ها را خوب شسته و اجازه مي‌دهيم تا آب اضافي آن‌ها كاملا خشك شود.

    2- كاهو‌ها را به‌صورت تكه‌هاي نسبتا درشت خرد كرده و در كاسه‌اي گود با بالزاميك، خردل و ماست مخلوط مي‌كنيم. سپس آن‌ها را به داخل بشقابي كه مي‌خواهيم سالاد را با آن سرو كنيم مي‌ريزيم.

    3- نان را به تكه‌هاي كوچك كه خوردن‌شان راحت باشد تقسيم كرده و آن‌ها را تست مي‌كنيم. مي‌توانيم به نان‌هاي تست شده براي خوش طعم شدن مقداري پودر سير و ادويه‌جات اضافه كنيم.

    4- نان‌ها را روي كاهو به شكل منظم مي‌چينيم، مي‌توانيم در اين مرحله از مقداري برگ جعفري تازه براي تزئين سالاد استفاده كنيم.

    5- مرغ‌ها را به شكل انگشتي برش داده و در تابه‌اي چدني با حرارت زياد استيك مي‌كنيم و كنار سالاد قرار مي‌دهيم.

    6- در نهايت روي سالاد پودر پنير، نمك، فلفل پاشيده، روغن زيتون را روي همه مواد مي‌ريزيم و سرو مي‌كنيم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.