زیاده‌روی در مصرف گوجه سبز موجب حالت تهوع و سردرد می‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87941
    z.yari
    مشارکت کننده

    گوجه سبز برای تقویت دندان‌ها و لثه‌ها مناسب است و حاوی مقداری ویتامین سی است.
    گوجه سبز در دسته میوه‌هایی قرار دارد كه به دلیل ترشی و خوش طعم بودنش بویژه مورد علاقه كودكان است و چون زمانی برداشت می‌شود كه هنوز حاوی قند بالایی نیست و كالری پایینی هم دارد میوه خوش خوراك و كم ضرری است.
    باید توجه داشت كه قبل از مصرف خوب شسته شود چرا كه ممكن است گوجه سبز آلوده به فضله پرندگان باشند چون پرنده‌ها در باغ‌ها فراوان هستند و از میوه‌هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام و توت كه پوست غیرخوراكی ندارند تغذیه می‌كنند بنابراین باید از تمیز بودنشان اطمینان داشته باشیم.
    اگر میوه‌ها خوب شسته نشوند، احتمال ابتلا به بیماریها عفونی گوارشی و در برخی موارد مسمومیت‌های غذایی در افراد وجود دارد و مصرف زیاد این میوه موجب ایجاد عوارضی نظیر حالت تهوع و دل به هم خوردگی و سردرد می‌شوند.
    خوب است كه عادت كنیم میوه‌هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام، خیار، پرتغال و انار را با نمك استفاده نكنیم و روی میوه‌ی كودكان نمك نپاشیم چرا كه ذائقه از دوران كودكی شكل می‌گیرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.