روغن کنجد ،ضد سرطان و چاقی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86676
    m.momenan
    مشارکت کننده

    روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش ، پروستات ( دومین سرطان شایع مردان ) و سینه ( دومین سرطان شایع در زنان ) می شود.

    روغن کنجد ساره به دلیل اینکه به روش سرد ( cold press ) تهیه میکردد کلیه خواص کنجد را در خود حفظ می کند. روغن کنجد به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت دود نمی کند، کف نمی کند ، تغییررنگ نمی دهد و بوی نامطبوع در آشپزخانه تولید نمی کند به همین دلیل جهت سرخ کردن بسیار مناسب است در عین حال موجب خوش طعم شدن مواد غذایی شده و برای تهیه و مصرف سالاد توصیه می گردد .

    این روغن تاثیر چشمگیری در پیشگیری از بیماری های مفصلی و آرتروز داشته و همچنین موجب تعدیل و تنظیم وزن و جلوگیری از پارکینسون و آب مروارید می شود.

    روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش ، پروستات ( دومین سرطان شایع مردان ) و سینه ( دومین سرطان شایع در زنان ) می شود.همچنین این روغن به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست می گردد .

    مهم تر اینکه این روغن یکبار مصرف نمی باشد ومی توانید بدون اینکه نگران سرطان و یا بیماری دیگری باشید چندین بار برای سرخ کردن غذا از آن استفاده کرده و از طعم خوش آن لذت ببرید.

    بعضی از خواص دیگر آن را ملاحظه فرمائید :
    • کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون و افزایش جذب کلسترول خوب
    • کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
    • جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
    • جلوگیری از بروز سکته قلبی
    • حاوی اسید اولئیک به میزان ٪38
    • جلوگیری از بروز آب مروارید
    • شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
    • مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
    • نقطه دود 226 درجه سانتیگراد
    • کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
    • به تاخیر انداختن عوارض سالخوردگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.