روغن زیتون و كانولا از بهترین انواع روغنها هستند. آنها سالمتر از انواع دیگر مثل روغن ذرت، سویا و روغنهای گیاهی میباشند.
روغن بادام: حاوی MUFA بیشتر است و باعث كاهش كلسترول میشود. این روغن برای انواع سالادها مناسب میباشد.
روغن كانولا: حاوی MUFA و امگا – 3 است و باعث كاهش خطر دیابت و سكته میشود. این روغن به دلیل طعم خوبی كه دارد برای تمام منظورها مورد استفاده قرار میگیرد.
روغن بذركتان: حاوی اسید چرب امگا – 3 و برای سالاد مناسب است. روغن بذر كتان را نباید حرارت بدهید.
روغن زیتون: حاوی MUFA بیشتر است، خاصیت ضد التهابی دارد و خطر بیماری قلبی، دیابت و دردهای آرتروزی را كاهش میدهد. با توجه به نوع آن هم برای سرخ كردن و هم برای سالاد مورد استفاده قرار میگیرد.
روغن كنجد: حاوی MUFA است و باعث كاهش كلسترول میشود و برای سالاد مناسب است. برای سرخ كردن غذا نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
روغن آفتابگردان: حاوی MUFA است و به خاطر طعم خنثیای كه دارد، برای هر منظوری مورد استفاده قرار میگیرد.
روغن گردو: حاوی امگا – 3 است و برای انواع سالادها مناسب است.