روش تهیه ترشی گیلاس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74874
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    *گیلاس ۱ کیلو
    *شکر سفید ۳ قاشق غذاخوری
    *سرکه ۱/۵ لیتر
    فلفل سیاه یا سفید درسته ۱۰ عدد
    *برگ بو و رزماری تاره تعدادی
    *آب ساده ۱ استکان
    طرز تهیه :
    ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.