روش تهیه‌ی تارت آناناس

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71366
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    تارت آناناس عصرانه‌ی مناسبی برای شما و خانواده‌تان خواهد بود.


    مواد اولیه :

    آرد دو پیمانه

    شکر نصف پیمانه

    تخم‌مرغ یک عدد

    کره 100 گرم

    پودر فندق دو قاشق سوپ‌خوری

    وانیل یک قاشق مرباخوری

    مواد لازم رویه تارت:

    پنیر خامه‌ای 200 گرم

    شکر نصف پیمانه

    تخم‌مرغ دو عدد

    نشاسته یک قاشق سوپ‌خوری

    آناناس نصف عدد

    طرز تهیه:

    * آرد، شکر، پودر فندق و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم.

    * کره را مکعبی خرد کرده و به آرد افزوده و با نوک انگشتان ورز داده تا مانند خرده نان شود.

    * سپس تخم‌مرغ را ریخته و کمی ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی به دست آید.

    * خمیر را با وردنه به صورت گرد باز کرده و به کمک وردنه داخل قالب پهن می‌کنیم تا لبه‌های قالب را هم بپوشاند سپس 15 دقیقه در یخچال می‌گذاریم.

    * در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها را با شکر مخلوط کرده، نشاسته و پنیر خامه‌ای خرد شده را افزوده و کاملاً هم می‌زنیم تا یک دست شود.

    * پوست آناناس را در آورده و به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به مایه تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم.

    * مواد را روی خمیر تارت می‌ریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم.

    #97969
    amini
    مشارکت کننده

    ظاهرا خیلی خوشمزه هست ولی خیلی چاق کننده

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.