تارت آناناس عصرانهی مناسبی برای شما و خانوادهتان خواهد بود.
مواد اولیه :
آرد دو پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخممرغ یک عدد
کره 100 گرم
پودر فندق دو قاشق سوپخوری
وانیل یک قاشق مرباخوری
مواد لازم رویه تارت:
پنیر خامهای 200 گرم
شکر نصف پیمانه
تخممرغ دو عدد
نشاسته یک قاشق سوپخوری
آناناس نصف عدد
طرز تهیه:
* آرد، شکر، پودر فندق و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.
* کره را مکعبی خرد کرده و به آرد افزوده و با نوک انگشتان ورز داده تا مانند خرده نان شود.
* سپس تخممرغ را ریخته و کمی ورز میدهیم تا خمیر نرمی به دست آید.
* خمیر را با وردنه به صورت گرد باز کرده و به کمک وردنه داخل قالب پهن میکنیم تا لبههای قالب را هم بپوشاند سپس 15 دقیقه در یخچال میگذاریم.
* در ظرف دیگری تخممرغها را با شکر مخلوط کرده، نشاسته و پنیر خامهای خرد شده را افزوده و کاملاً هم میزنیم تا یک دست شود.
* پوست آناناس را در آورده و به صورت نگینی خرد میکنیم و به مایه تخممرغ اضافه کرده و هم میزنیم.
* مواد را روی خمیر تارت میریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم.