روش تهیه‌ی آش بلغور (یارما شورباسه)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72245
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این آش خوشمزه یکی از آش‌های شهر زیبای ارومیه است. این که می‌گویند خوشمزه، یعنی خیلی خوشمزه!



    مواد لازم:

    سیب زمینی 1 عدد متوسط

    فلفل دلمه‌ای 1 عدد کوچک

    گوجه 1 عدد

    بلغور 1 پیمانه

    لوبیا قرمز پخته 1 پیمانه

    پیاز 1 عدد

    رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

    نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    لیمو ترش تازه به مقدار لازم

    طرز پخت:

    * بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.

    * سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

    * پیاز را خلال کنید و سرخ نمایید.

    * نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.

    * سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.

    * بلغور را با کمی آب به بقیه‌ی مواد اضافه کنید.

    * یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب زمینی نرم شود.

    * اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.

    * سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.

    * مواد که پخته شد نعناع خشک را هم بریزید و هم بزنید.

    آش بلغور ما یک آش لعاب‌دار خوش‌رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می‌زنید و نوش جان می‌کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.