-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ شهریور، ۱۳۹۱ در ۰۵:۰۵ #98498shadziiمشارکت کننده
سلام
من 159سانتی متر قد و 60کیلو وزن دارم .در 2_3ماه آینده قصد بارداری دارم….الان هم به رژیم و ورزش(اگه برسم 30دقیقه تا یکساعت پیاده روی)توجه میکن….اما از ناحیه پا یکم تپل هستم و میخوامک پاهام لاغرتر شه…در ضمن کارمند هستم و از صبح تا عصر رو صندلی نشستم…..سوال:اگه LPGکنم با بارداری دوباره تغییر سایز نمیدم؟بهتر است که قبل از بارداری اینکارو بکنم یا بعد از بارداری؟؟؟؟؟عوارضی نداره این کار؟…ممنون میشم راهنمایی ام کنید….۲۱ شهریور، ۱۳۹۱ در ۰۷:۳۶ #98499zghasemiمشارکت کنندهتوصیه می شود قبل از بارداری وضعیت سلامتی و تناسب اندام به بهترین حالت ممکن برسد و بعد خانم ها باردار شوند تا بتوانند باردای موفقی داشته باشند.
۲۲ شهریور، ۱۳۹۱ در ۲۳:۳۲ #98500shadziiمشارکت کنندهبا سلام
یعنی LPG ضرری برای بارداری نداره؟؟؟یعنی بعدش دوباره تغییر سایز نمیدهم؟که مجبور شوم مجددا LPG کنم.۱۷ مهر، ۱۳۹۱ در ۰۳:۴۹ #98538madjdمدیرکلاستفاده از دستگاه در طول حاملگی توصیه نمی شود.
۳۰ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۳:۵۲ #98797pirhadiمشارکت کنندهبا سلام
یه مشورت می خواستم، من یه کمی ناحیه شکم و پهلو و پشتم (بالای کمر) چاق شده و نمی خوام با رژیم غذایی آن ها کوچک کنم چون با رژیم غذایی ناحیه هایی از بدنم هم که نمیخوام تغییر کنند کوچک می شود. آیا lpg برای من مفید است؟ هزینه و طول درمان آن چقدر است؟
آیا کمربندهای ویبراتور لاغری برای کوچک کردن این نواحی موثر است؟
۱ آذر، ۱۳۹۱ در ۰۲:۱۱ #98800ناشناسمیهمانعزيزم كمربند هاي ويبريشن موثرند اما نكته مهم بازگشت سريع همون مناطق پس از عدم استفاده از كمربند
پس براي سريع جواب گرفتن خوبه ولي اگه مي خاي براي هميشه از دستش خلاص شي بايد ورزرش هايي رو كه تمركز روي اون نواحي دارن رو ياد بگيري و روزانه انجام بدي تا عضله قسمت مورد نظر قوي بشه و بافت چربي به بافت عضلاني كه سفت تر و زيبا تره تبديل بشه
گلنار – كارشناس ارشد تغذيه
[hr]
من توي مريضاي خودم ديدم كه بعد از يك دو سال دوباره برگشت چاقي موضعيشون،
نمي دونم ولي ميگن برگشت داره۲۳ آذر، ۱۳۹۱ در ۱۵:۵۳ #98915sogoliمشارکت کنندهسلام دوستان
تفاوت اندرمولب،مزوتراپی وLPG دقیقا در چیه و کدوم یکی مؤثرترند؟۲۳ آذر، ۱۳۹۱ در ۱۷:۵۵ #9891666مشارکت کنندهمن قد172 و وزن حدود 80کیلو دارم..بیشتر وزنم در رانها و ساق پا و بازوها به صورت سلولیت است.قبلا یکبار رژیم گرفتم و وزنمو به 66 رسوندم..ولی دوباره برگشتم و الان هم به تازگی رژیمم رو شروع کردم همراه پیاده روی.با کدوم روش میتونم سلولیتها رو از بین ببرم و کدومش کم خطرتر هست.اگه ممکنه درباره مزوتراپی هم توضیح بدید.
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۸ #99165samaneh_sarajiمشارکت کنندهsalam ,man ghadam 170, va vaznam 57e,yek meghdari shekam va pahloye ezafe avordam ,kesi hast ke bedone ba lpg mishe vaghean abesh kard ya na ,agar mishe chand jalase ehtiaje?
۲۲ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۴:۱۰ #99264madjdمدیرکلدستگاه ال پی جی در از بین بردن سلولیت ها موثرند ولی باعث کاهش وزن نمی شوند.حداقل جلسات برای اثر بخشی 10 جلسه است.دقت کنید به مرکزی که مراجعه میکنید دستگاه فرانسوی بوده ودارای FDA باشد.از آن مهمتر باید تکنسین دستگاه آموزش دیده بوده و به کار خود وارد باشد.
۱۵ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۷:۱۶ #99451parisa azadمشارکت کنندهسلام دوستان.من فردا وقت مشاوره و شاید انجام کرایو لیپولیز دارم.نتیجشو اعلام میکنم.
۱۷ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۲ #99592madjdمدیرکلنتیجه اش چی بود؟
۳ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۵:۴۲ #100417ناشناسمیهمانهزینه هر جلسه LPG چه قدر است ؟
۴ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۴۲ #100418m.abolfathiمشارکت کنندهبرای نتیجه گرفتن از این دستگاه باید حداقل 10 جلسه کار با این دستگاه رو شروع بکنی که هزینه 10 جلسه LPG، میشه 250 هزار تومان
۱۴ فروردین، ۱۳۹۳ در ۰۴:۰۹ #101530mahmahمشارکت کنندهسلام
من یه جا خوندم که در صورت داشتن کیست تخمدان نمیشه lpg انجام داد؟
آیا این موضوع درسته؟ در صورت داشتن کیست lpg چه تاثیری روی کیست داره؟ -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.