راه‌های کاهش دریافت چربی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79796
    s.samadi
    مشارکت کننده

    1- اجتناب از سرخ کردن غذاها و حتی الامکان طبخ غذاها به شکل آب پز، بخارپز و کبابی
    2- حذف چربی‌ها شامل کره حیوانی، مارگارین، خامه، سرشیر، دنبه، پیه و جدا کردن چربی‌های قابل رویت گوشت قرمز و پوست مرغ قبل از طبخ آنها
    3- استفاده از شیر و لبنیات کم چرب بجای شیر و لبنیات پرچرب
    4- محدود کردن مصرف شیرینی‌ها، کیک‌های خامه‌ای و دسرهای پرچرب یا شیرین
    5- تنوری نمودن ماهی و مرغ بجای سرخ کردن آن‌ها (سینه مرغ مقدار کمتری چربی دارد)
    6- آب پز نمودن مرغ، ماهی و گوشت بدون افزودن روغن (با حرارت ملایم)
    7- محدود کردن مصرف کله پاچه، دل، قلوه، جگر، زبان و مغز، سوسیس و کالباس و انواع پیتزای پرچرب
    8- تفت دادن سبزی‌ها در آب گوشت کم چربی یا آب گوجه‌فرنگی بجای روغن
    9- خودداری از مصرف سس‌های چرب مانند مایونز و سس‌های مخصوص سالاد و استفاده از سس سالم (ماست کم چرب، کمی نمک، روغن زیتون، آب لیمو یا آب نارنج) بجای سس مایونز
    10- اضافه نکردن چربی و دنبه به گوشت در زمان چرخ کردن آن
    11- استفاده از سیب زمینی آب پز یا تنوری بجای سرخ کرده
    12- محدود کردن مصرف زرده تخم مرغ به سه عدد در هفته چه به صورت تنها یا در انواع غذاها مثل کوکو و املت
    13- استفاده نکردن از تنقلات پرچرب نظیر چیپس، پیراشکی، شکلات و …..

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.