1. اضافه کردن یک قاشق مرباخوری کره یا یکی از انواع روغنهای گیاهی مانند روغن کانولا یا کلزا، روغن زیتون، روغن کنجد، روغن ذرت، روغن هسته انگور یا روغن سویا و… به پلوهای تهیهشده در وعدههای اصلی
2. استفاده از تخممرغ پخته رنده شده در سالاد سبزیجات به منظور افزایش محتوای پروتئینی سالادها
3. افزودن شیرخشک به شیر، شیرموز، شیرپسته، پنکیک، فرنی، دسرها، سوپهای سفید، سس سفید، سس مایونز، پودینگ، پوره سیبزمینی و…
4. استفاده از پنیر پیتزا در غذاهای مختلف مانند لازانیا، ماکارونیها، همبرگر، کتکت، ناگت، فلافل و …
5. اضافه کردن آب گوشت به خورشتها، سوپها و آشها
6. پختن سبزیجات به همراه کره
7- مصرف ماست پرچرب همراه با غذا، یا اضافه کردن خامه به ماست برای افزایش کالری آن
8. مصرف یک عدد شیرینی، کیک، بیسکویت یا 2 قاشق ژله بعد از غذا
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی