رابطه استرس و تغذيه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81944
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مصرف مواد غذايي در زمان استرس مبنای علمی دارد. اكثر مردم به اين موضوع واقف هستند كه در زمان استرس بيشتر غذا مي‌خورند و انتخاب آنها بيشتر از گروه مواد قندي و نشاسته‌اي است.
    توجه به اين موضوع مهم است كه غذاهايي كه ترشح سرتونين را افزايش مي‌دهند، داراي چربي‌هاي پنهان هستند، بنابراين همان طور كه سطح هورمون آرام بخش سرتونين، افزايش مي‌يابد، چربي بیشتری هم وارد گردش خون مي‌شود علاوه بر اين بدن در پاسخ به استرس، هورمون كورتيزول بيش‌تري ترشح مي‌كند. افزايش ترشح هورمون كورتيزول، ترشح اسيد معده را زياد كرده و به مخاط آسيب مي‌رساند همین‌طور عمل هورمون انسولين را مختل مي‌كند و چربي‌ها را كه به طور ناآگاهانه در زمان استرس وارد بدن مي‌شوند، به راحتي ذخيره مي‌كند.
    در سنين بالاي 40 سال كاهش متابوليسم (سوخت و ساز) بدن، فرد را براي استرس آماد‌ه‌تر مي‌كند. در اين شرايط هورمون‌هايي ترشح مي‌شوند كه اشتها را زياد كرده و چربي را ذخيره مي‌كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.