دیابتی ها از دارچین و زنجبیل غافل نشوند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71778
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    ادویه ها و چاشنی هایی نظیر دارچین و زنجبیل با افزایش حساسیت سلو ل ها نسبت به انسولین، به درمان دیابت کمک می کنند.
    مقاومت بدن نسبت به انسولین زمانی رخ می دهد که گیرنده نسبت به انسولین پاسخ ضعیف دهد که آن هم باعث نارسایی سلول در جذب ذرات گلوکز خون می گردد.
    بنا بر نظر محققان مصرف روزانه یک گرم دارچین، سطوح گلوکز در دیابتی ها را تا 30 درصد کاهش می دهد زیرا این چاشنی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین می شود.
    زنجبیل نیز به طور مشابهی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین شده و به طور کل این چاشنی ها به علت آنکه حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند از عوارض دیابت به وسیله کاهش اکسیدان های ناشی از مصرف چربی ها جلوگیری می کنند.

    #98024
    amini
    مشارکت کننده

    چه جالب علاوه بر اینکه برای دیابت مفیده غذا رو خیلی خوش طعم میکنه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.