ديپ پنير با نان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79265
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 2-4 نفر

    پنير خامه‌اي 150 گرم
    بادام آسياب كرده 50 گرم
    ريحان، شاهي، ترخون خرد كرده 2 قاشق سوپخوري
    پوست ليموي رنده كرده يك‌دوم قاشق چايخوري
    آبليمو 1 قاشق چايخوري
    نان لواش 1-2 عدد
    كره 25 گرم
    پاپريكا به ميزان لازم

    روش تهيه

    پنير خامه‌اي، بادام، سبزي و پوست ليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه آبليمو را بيفزائيد و مايه‌ي فراهم كرده را در يخچال قرار دهيد. حال نان‌هاي لواش را به اندازه‌ي 6×8 سانتيمتر ببريد، رويشان كره بماليد و اندكي پاپريكا بپاشيد. سپس آنها را لوله كنيد و در سيني فر بچينيد. سيني را در فر گرم كرده با دماي 140 درجه‌ي سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 5 دقيقه نان‌ها را برشته كنيد، اكنون مايه‌ي فراهم كرده را در ظرف مناسبي بريزيد و با نان‌هاي برشته بيارائيد. مي‌توانيد نان را به شكل دلخواه همچون مثلث، دايره و قلب ببريد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.