دلمه قارچ بامرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76729
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    قارچ
    نيم كيلوگرم
    سينه مرغ
    يك عدد
    پنير موتزارلا

    200 گرم پياز
    يك عدد
    فلفل دلمه‌اي
    يك عدد
    روغن‌زيتون
    دو قاشق غذاخوري
    سس گوجه‌فرنگي
    دو قاشق غذاخوري
    زردچوبه، نمك و فلفل
    به ميزان لازم
    موادلازم براي سس سفيد :
    آرد
    سه قاشق غذاخوري
    شیر
    يك پيمانه
    کره
    50 گرم
    طرز تهيه :
    آشپزی-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.