در زمان آلودگی هوا چه نوع تغذیه ای بهتر به ما کمک می کند؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70166
    v.fazel
    مشارکت کننده

    یکی از عواملی که سبب کاهش توان افراد در انجام کارهای روزمره زندگی شده و حتی در دراز مدت می تواند بیماری هایی مزمن نظیر بیماری قلبی عروقی و انواع سرطان را در فرد ایجاد نماید افزایش میزان رادیکال های آزاد در بدن است. به هنگام آلوده بودن هوای استنشاقی روزانه به مقادیر بالا رادیکال آزاد در بدن تولید می شود لذا بسیار حائز اهمیت است که در این دوران بحرانی به تغذیه خود اهمیت بیشتری دهیم. از جمله موارد مهمی که جهت کاهش عواقب ناشی از تجمع رادیکال های آزاد در بدن توصیه می شود مصرف آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی است. حتما توصیه می شود چه در محیط منزل چه در محیط کار و حتی پشت فرمان اتومبیل از مواد غذایی نظیر کرفس ، اسفناج،گوجه فرنگی،لیمو شیرین،نارنگی ،پرتقال و برگه سبز کاهواستفاده شود. این مواد غذایی از نظر ویتامین ث بسیار غنی می باشند به علاوه مصرف آجیل خام به لحاظ دارا بودن عنصر سلنیم نقش مهمی در کاهش رادیکال های آزاد در بدن دارد. توصیه می شود در روزهای آلوده از منابع ویتامین E نظیر جوانه گندم و آجیل استفاده شود البته ذکر این نکته ضروری است که برای افرادی که به لحاظ شغلی بیشتر در هوای آزاد هستند مصرف مکمل ویتامین E بسیار مفید می باشد. حتی الامکان توصیه می شود در روزهایی که آلودگی هوا بسیار زیاد است از غذاهای چرب مخصوصا چربی های جامد حیوانی و گیاهی استفاده نشود چراکه مصرف چنین غذاهایی سبب تشدید کاهش توان بدنی و ذهنی فرد در طول روز خواهد شد.

    #97261
    amini
    مشارکت کننده

    ممنون آموزنده بود. پس ما که تهران زندگی میکنیم باید بیشتر سبزیجات و صیفی جات استفاده کنیم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.