دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74236
    e.amini
    مشارکت کننده

    علایم نخستین فقر آهن احساس خستگی، کاهش تمرکز در قوای مغز است و در کودکان محصل که به تمرکز و قدرت یادگیری نیاز دارند، اهمیت بالایی دارد.
    با ادامه روند کاهش آهن فرد دچار کم خونی می‌شود که با رنگ پریدگی، ضعف، تند شدن ضربان قلب، کم شدن دامنه تنفس و بی‌حالی همراه است.
    فیبر موجود در مواد غذایی برای سلامت و کاهش وزن مفید است ولی رژیم پرفیبر به نفع جذب آهن و مس نیست و فرد با فقر این عناصر مواجه می‌شود.
    بعضی ترکیبات گیاهی آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب، گلابی، کشمش، آلبالو و چای با آهن پیوند و ترکیب غیر قابل جذب تشکیل و جذب آهن را کاهش می‌دهند.
    جذب آهن معدنی موجود در منابع حیوانی با مصرف این مواد تداخل ندارد و سریع جذب می‌شود ولی آهن گیاهی کند و باید با ویتامین C همراه باشد.
    در بسیاری از موارد فقر آهن با روی توام است و رشد کودکان از لحاظ جسمی و ذهنی را دچار اختلال می کند به همین دلیل تشخیص زود هنگام فقر این دو عنصر در کودکان بسیار مهم است.
    بر همین اساس ذائقه‌سازی در سنین کودکی بسیار حائز اهمیت است تا افراد در بزرگسالی دچار فقر آهن و روی نشوند.
    گوشت قرمز، حبوبات به خصوص عدس و سویا غنی از آهن است و مادران باید این مواد را در وعده‌های غذایی خانواده قرار دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.