داشتن الگوی غذایی صحیح، از نکات اساسی قابل توجه در سفر است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72734
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مسافرتهای خانوادگی می تواند مایه آرامش و تفریح باشد اما بی توجهی به نکات بهداشتی علاوه بر ایجاد رنج و دلهره، سفر را با تنش و نگرانی همراه خواهد کرد، در حالی که با رعایت نکات ساده می توان سفری خوب و دلپذیر داشت.
    غذا به عنوان منبع تولید انرژی، در صورت آلودگی می تواند منشأ بیماری های مختلفی از جمله بیماری های گوارش و مسمومیت های غذایی شود.
    بهترین نحوه تغذیه در سفر خوردن مواد غذایی تازه است زیرا امکان نگهداری غذای پخته به صورت سالم بیش از دو ساعت در دمای اتاق وجود ندارد.
    مصرف ماست تازه از بروز بسیاری از عفونت های روده ای مولد اسهال جلوگیری می کند. همچنین در طول سفر برای جلوگیری از کم آبی و یبوست، باید حداقل روزانه 6 تا 8 لیوان مایعات مصرف کرد.
    مسافران باید سعی کنند به میزان لازم آب سالم ( آب جوشیده شده یا معدنی ) به همراه داشته باشند و از مصرف آب چشمه و یا هرگونه آب دیگری که اطمینان به بهداشتی بودن آن وجود ندارد، خودداری کنند.
    استفاده از میوه های شسته شده به عنوان میان وعده به منظور جلوگیری از یبوست، استفاده از میوه های خشک به دلیل نگهداری آسان، اجتناب از خوردن غذا در رستوران های غیر بهداشتی و غیر مطمئن، پرهیز از مصرف سوسیس، کالباس، همبرگر، سالاد الویه، کباب کوبیده و نوشابه های گازدار و خودداری از خرید و مصرف محصولات لبنی محلی و انواع پیراشکی و تنقلات از اغذیه فروشی های بین راهی را در طول سفر ضروری است.
    همچنین باید از مصرف غذاهای کنسروی که دارای برآمدگی و فرورفتگی است، خودداری و قبل از مصرف حتماً آن را بیست دقیقه جوشاند.
    در صورت بروز مسمومیت های ساده با مصرف آب، پودرO.R.S و مصرف مواد غذایی مانند ماست و دوغ می توان فرد مبتلا را بهبود بخشید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.