خورش انار آويج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81576
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 6-8 نفر

    مرغ خردكرده يك كيلوگرم
    پیاز سرخكرده 2 قاشق سوپخوری
    گردو‌ي چرخكرده 500 گرم
    * سبزي خردكرده 600 گرم
    روغن مايع 100 گرم
    سیر له كرده 3 حبه
    آب انار 3 پيمانه
    آرد برنج يك چهارم پيمانه
    تخم‌مرغ 3 عدد
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    *تره، نعنا، گشنيز و جعفري از هر كدام 150 گرم

    روش تهيه

    ابتدا در قابلمه‌ي مناسبي، مرغ، پیاز، گردو
    و 4 تا 5 پيمانه آب را روي حرارت اجاق قرار دهيد تا آهسته بجوشد و مرغ، نیم پز شود. در ظرفي جدا گانه، سبزی را با روغن تفت دهيد. حالا سير و سبزي سرخ‌كرده را به مرغ بيفزائيد و صبر كنيد تا خورش بپزد. بعد دو پيمانه از آب انار، نمك و فلفل را داخل خورش بريزيد و هم بزنيد. صبر كنيد تا خورش آهسته بجوشد. اينك آرد برنج را با باقيمانده‌ي آب انار مخلوط كنيد و كم‌كم به خورش بيفزائيد و مرتب هم بزنيد. حالا صبر كنيد تا خورش كاملاً جا بيفتد. سپس تخم‌مرغ‌ها را با نمك و فلفل هم بزنيد و داخل خورش بريزيد. بعد از بسته‌شدن تخم‌مرغ، خورش را هم بزنيد. اكنون خورش، آماده‌ي مصرف مي‌باشد.
    ياد آوري: مي‌توانيد به جاي آب انار، از 150 گرم رب انار استفاده نمائيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.