خوردن کیوی به کاهش فشارخون کمک می کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83774
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    خوردن کیوی به کاهش فشارخون کمک می کند سودمندی کیوی در کاهش فشارخون
    محققان می گویند : خوردن کیوی به کاهش فشارخون کمک می کند.
    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققان دانشگاه اسلوی نروژ اعلام کردند، خوردن روزانه کیوی می تواند فشارخون را کاهش دهد. این گروه از محققان با مطالعه درباره تعدادی زن و مرد که به پرفشاری خون دچار بودند، دریافتند: خوردن سه کیوی در روز در مدت دو ماه، باعث کاهش فشارخون می شود. کیوی سرشار از آنتی اکسیدان لیوتین و دارای پتاسیم فراوان است و اثر آن در کاهش فشارخون، از سایر میوه ها بیشتر است. * کیوی پادزهر سیگار است . سیگاری ها نیاز به ویتامین c بیشتری دارند. زیرا مواد سمی ، مخصوصا رادیکال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامین ها را از بین می برد . بنابراین سیگاری ها حدودا باید ، 40% ویتامین c بیشتری ، مصرف کنند. این مقدار با خوردن دو عدد کیوی تأمین می شود. کسانیکه زنجیروار سیگار می کشند باید جعبه، جعبه کیوی بخرند و مصرف کنند. البته در افراد سیگاری با خوردن کیوی ، ضایعات مربوط به ویتامین c جبران می شود، ولی ضرری که کشیدن سیگار برای قلب، مجاری عروقی، ریه و سایر اندام های بدن دارد ، جبران نمی شود. پادزهر کیوی درمقابل سمومی که در سیگاروجود دارد، ناچیز است. نوعی خاص از اسیدهای فنول به همراه ویتامین c ، برای مقابله با خطرات سرطان کارساز هستند. یکی از آنها اسید قهوه است که در کیوی با غلظت بالائی وجود دارد. حتی قهوه که نام این اسید از آن گرفته شده است، یک دهم غلظت این اسید موجود در کیوی را ندارد. اسید قهوه، مثل ویتامین c مانع تولید مواد سرطانزا در معده ، یعنی نیتروزامین ها می شود. کیوی با داشتن ویتامین c و اسید قهوه، دو ماده اساسی ضد سرطان را در اختیار می گذارد . ” مطالعات دانشمندان ایتالیایی نشان داده است که دیابتی ها که مرتب مقدار زیادی ویتامین c دریافت می کنند، میزان کلسترول و انسولین پایینی دارند. کیوی برای تامین ویتامین c منبع خوبی است.” کیوی دارای آنزیمهائی است که پروتئین ها را تجزیه می کنند. متأسفانه این آنزیم ها در معده به وسیله اسید معده از بین می روند، طوریکه در معده و روده اثری ندارد. ولی اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد، مقداری خنثی می شود و آنزیم های کیوی می توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است که مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم ها به قطعات کوچکتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین در معده و روده را آسانتر می کند. * چهار مرتبه خوردن کیوی در روز توصیه می شود چهارعدد کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثلا صبح، ظهر، بعدازظهر، و عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامین c را ذخیره کند ، بنابراین به جای خوردن تنقلات مثل چیپس بهتر است کیوی میل نمائید ! یک نسخه از کیوی: 4 عدد کیوی و یک موز را پوست کنید، با گوشتکوب یا وسیله دیگر آنها را خرد و مخلوط کنید. 300 میلی لیتر شربت آناناس و 300 میلی لیتر آب سیب را با آن مخلوط کنید و مصرف نمائید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.