خواص کیوی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68431
    araghi
    مشارکت کننده

    نمیدونم تا حالا شده که برای کباب درست کردن، برای اینکه کبابتون تردتر بشه اونو چند دقیقه در کیوی رنده شده بخوابونید.در واقع این خاصیت کیوی برای درست کردن کباب چنجه بسیار خوبه و اونو ترد میکنه . اما از طرف دیگه گفته میشه با توجه به همین خاصیت، کیوی برای معده مضره ، چون احتمالا همین خاصیت که سبب شل شدن و از بین رفتن بافت گوشت میشه ؛ در معده هم وجود داره! و ممکنه به بافت معده آسیب برسونه. آیا این قضیه صحت داره؟
    خوشحال میشم نظرتونو در این مورد بدونم. ممنون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.