خواص پیاز

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73057
    zeinab_zolfaghari
    مشارکت کننده

    پیاز
    سرطان کبد – سیروز – پلورزی – آنژین – سرطان – قند – بواسیر – دندان درد – سیاتیک – تب – برص – دیفتری – سوختگی- آلبومینوری – آب مروارید – مشکی شدن مو – یبوست و…

    1. پیاز خام همراه برنج فراموش نشود.
    2. قبل از هر چیز باید گفت که پیاز هم غذا و هم دوا است.
    3. کسانی که می‎خواهند غذایشان هضم شود یا بدنشان مقوی گردد همراه غذا پیاز بخورند.
    4. کسانی که غذایشان دیرهضم می‎شود پیاز خام را همراه غذا بخورند
    5. هر شهری که وارد می‎شوید ابتدا از پیاز آن شهر بخورید زیرا از خیلی مضرات آب‎های آلوده و هوای خراب جلوگیری می‎ کند.
    6. برای دفع سنگ کلیه از شربت پیاز استفاده کنید. بدین صورت که روزانه 6 بار یعنی هر 4 ساعت یک‎بار 3 قاشق شربت پیاز در یک لیوان آب حل و میل شود.
    طرزتهیه شربت پیاز: آب پیاز 100 گرم + آب 400 گرم + شکر 400 گرم را جوشانده تا به‎صورت شربت درآید.
    7. شربت پیاز آلبومین ادرار را برطرف می‎کند و کسانی که مبتلا به ورم کلیه هستند درمان می‎شود.
    8. کسانی که شاش‎بند (حبس‎البول) هستند پیاز خام را له کرده به‎صورت مرهم زیر شکم بگذارند و روزی 3 قاشق شربت پیاز همراه آب بخورند.
    9. کسانی که شکم‎ آن‎ها آب آورده است پیاز خام یا شربت پیاز استفاده کنند و همچنین پیاز پخته را به‎صورت مرهم روی شکم بگذارند.
    10. کسانی که دچار بیماری سیروز هستند از شربت پیاز و پیازخام استفاده کنند.
    11. کسانی که سرطان کبد دارند پیاز را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
    12. بیماران ورم عضله قلب (میوکاردیت) روزی 3 قاشق غذاخوری شربت پیاز همراه آب بخورند.
    13. بیماران ذات‎الجنب یا پلورزی از شربت پیاز استفاده کنند.
    14. کسانی که دردهای عصبی دارند پیاز یا شربت آن را بخورند.
    15. برای درمان آنژین یا گلودرد پیاز پخته را له کرده و گرماگرم دو طرف گلو قرار دهند همچنین شربت پیاز هم بخورند
    16. پیاز از سرطان پیش‎گیری می‎کند
    17. برای برطرف کردن ازدیاد فشارخون هفته در میان از شربت پیاز روزی 3 قاشق استفاده شود.
    18. کسانی که بیماری قند دارند پیاز خام را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
    19. کسانی که قند خونشان کمتر از حد طبیعی است از خوردن پیاز خودداری کنند.
    20. برای درمان میگرن پیاز خام را له کرده بر پیشانی بگذارید
    21. برای ساکت کردن سوزش گزش زنبور از ضماد پیاز استفاده کنید.
    22. برای تقویت نیروی جنسی چه زن و چه مرد گوشت را همراه پیاز زیاد بپزید.
    23. پیاز پخته همراه با چربی دفع کننده اخلاط سینه می‎باشد.
    24. کسانی که تصلب شرائین دارند از پیاز پخته استفاده کننده و سعی کنند مواد گیاهی را بیشتر از مواد غیرگیاهی استفاده کنند.
    25. برای درمان زردی پیاز را در سرکه سیب پخته میل کنید.
    26. برای درمان ورم طحال به روش 25 استفاده کنید.
    27. اگر پیاز پخته گرم را بر روی دمل قرار دهید باعث باز شدن آن می‎شود.
    28. برای درمان بواسیر پیاز پخته را به‎صورت ضماد در محل بگذارید.
    29. برای تحریک میل شهوت تخم پیاز را کوبیده همراه نبات روزی یک قاشق چای‎خوری میل شود
    30. برای رفع بوی پیاز بعد از خوردن کمی گردو بجوید.

    #98363
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطالبت خیلی جامع و آموزنده بود دوست عزیز

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.