خواص سیر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77147
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    • سرشار از پتاسیم است • سیر دارای اسانس فرار از از گوگرد سیلیس و ید است • عمل هضم را اسان می‌کند • فیبر فراوانی دارد • فشار خون را تنظیم می‌کند. • از بیماری التهاب مفاصل جلوگیری می‌کند.

    چه افرادی با سیر معالجه می‌شوند؟

    • مصرف سیر را برای درمان آسم,، سیاه سرفه، سل ریوی توصیه شده‌است. • در مقابل امراض مسری

    • سیر ذراتی را که به شکل ذرات ریز شیشه‌ای در شرایین جمع می‌شوند و تولید تصلب شرایین می‌کنند حل می‌کند

    • سیر خون را تصفیه و ان را پاک و غنی می‌سازد.

    • مصرف سیر در معالجه تمام بیماری‌هایی که در اثر بدی جریان خون و یا فساد خون پیدا شده‌است، مثل :تصلب شرایین، زیادی فشار خون رماتیسم التهاب مفاصل انواع ورم‌های ساق پا، واریس تجویز شده‌است.

    • سیر دندان‌ها را محکم می‌کند و اگر لق شده باشند کمک می‌کند تا دوباره ریشهٔ ان سفت شود

    • سیر جرم مینای دندان را پاک می‌کند.

    • اگر سیر را بتراشند و بر روی قویترین میکروب‌ها بریزند در طی چند دقیقه میکروب‌ها کشته و نابود می‌شوند.

    مطالعات گستردهٔ متعددی نشان داده‌است که سیر برای متوقف کردن پیشرفت سرطان موثر است.در چین محققان یک بررسی علمی وسیعی را در دو شهر از ایالات شاندونگ انجام داده‌اند.ساکنین یکی از این دو شهر کمترین تعداد مرگ و میر را در اثر ابتلا به سرطان معده داشتندیعنی ۳ نفر در ۱۰۰۰۰۰در سال، نفر در حالی که در بین ساکنین شهر دوم تعداد مرگ و میرها در اثر سرطان معده سیزده برابر بیشتر از شهر اول بوده‌است.

    چه اختلافی بین شرایط زندگی در این ۲ شهر وجود داشته موضوعی است که مورد توجه و بررسی محققان قرار گرفته‌است.پس از مطالعه دقیق معلوم شد ساکنین شهر اول معمولاً در هر روز حداقل هر نفر ۲۰ گرم سیر می‌خورده انددر صورتی که ساکنین شهر دوم اصولا عادت به خوردن سیر ندارندو تقریبا سیر در رژیم غذایی آن‌ها جایی ندارد. سیر غلظت نیترات‌ها را که عامل تولید مادهٔ سرطان زای نیتروزامین در عصارهٔ معده هستند کاهش می‌دهد و از این طریق بدن را از ابتلا و ایجاد و توسعهٔ سر طان معده حفظ می‌کند. در سال ۱۹۹۵ مجلهٔ آمریکایی نتیجهٔ مطالعاتی را که در مورد ۴۱۸۷۳ نفر زن داوطلب در ایالات آیووا برای بررسی اثر سیر در کاهش خطر سرطان کولون انجام شده منتشر نموده‌است. نتیجهٔ این مطالعات روشن ساخته که سیر قطعا برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رودهٔ بزرگ (کولون) موثر است.ظاهرا به نظر می‌رسد که سیر ممکن است از سه طریق در مورد پیشگیری از سرطان مؤثر باشد: ۱.از طریق اثر مستقیم روی رشد سلول‌ها سرطانی ۲.از طریق افزایش توانایی سلول‌های دفاعی بدن برای جنگیدن با عامل سرطان.زیرا ثابت شده‌است که سیر در افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن مؤثر است. ۳.جلوگیری از فعالیت‌های مخاطره آمیز مواد شیمیایی که منشا ایجاد سرطان هستند

    سیر به عنوان داروی موثر در کاهش فشار خون شهرت تاریخی دارد. در چین طی قرن‌ها از سیر برای این هدف استفاده می‌شده‌است. دولت ژاپن به طور رسمی سیر را به عنوان یک داروی ضد فشار خون می‌شناسد. سیر به عنوان داروی نرم کردن سینه و ضد التهاب ریه در موارد ضد التهاب ریه در موارد سرما خوردگی و برونشیت‌های مزمن مؤثر است. دانشمندان لهستانی نیز در تحقیقاتی نشان می‌دهند که عصارهٔ سیر در درمان ناراحتی بچه‌ها که از برونشیت مزمن و اسم برونشیتی رنج می‌برند بسیار کمک می‌کند. نکتهٔ جالب این است که سیر خواص انتی اکسیدانی قوی دارد.

    سیر نقش مهم در سلامتی انسان دارد و اگر از بوی بدی که پس از خوردن سیر به وجود میاید نفرت دارید عسل و سیب بخوری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.